Το πρώτο πλήρες ελληνικό μπλογκ για τη δίαιτα Ντουκάν. Πληροφορίες, συνταγές φαγητών, συνταγές γλυκών, μενού, όλες οι απορίες για τη δίαιτα Dukan θα σας λυθούν εδώ! Οι συνταγές του μπλογκ είναι συμβατές με κάθε δίαιτα χαμηλών λιπαρών και υδατανθράκων καθώς και για διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη.
Υπέροχη δουλειά, εξαιρετική στήριξη! Ερώτηση παρακαλώ: Η περκα επιτρέπεται γενικά ως ψάρι (εξίσου λιπαρό με σολομό που ενδείκνυται) στη φάση της επίθεσης αλλά και στην πλεύση? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χμμμ... μου έδωσες ιδέα πως να φάω τον ψητό κολιό το βράδυ, που τον έφτιαξα από χθες για σήμερα (ήμουν πρωινή στη δουλειά μου) και τελικά ήταν στεγνός που έφαγα το μεσημέρι!
Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!
Αυτή τη συνταγή μπορώ να των κάνω και στην φάση της επίθεσης?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜιχάλης
Ναι, αλλά χωρίς το λάδι!
ΔιαγραφήΥπέροχη δουλειά, εξαιρετική στήριξη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕρώτηση παρακαλώ: Η περκα επιτρέπεται γενικά ως ψάρι (εξίσου λιπαρό με σολομό που ενδείκνυται) στη φάση της επίθεσης αλλά και στην πλεύση? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, ναι επιτρέπεται η πέρκα.
ΔιαγραφήΧμμμ... μου έδωσες ιδέα πως να φάω τον ψητό κολιό το βράδυ, που τον έφτιαξα από χθες για σήμερα (ήμουν πρωινή στη δουλειά μου) και τελικά ήταν στεγνός που έφαγα το μεσημέρι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλπίζω να σου άρεσε!
Διαγραφή