Το κοτατζ γενικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Όμως όταν το πολτοποιείς αποκτά μια υφή πολύ βολική που μπορεί να δώσει πολλές συνταγές. Αποφάσισα να το δοκιμάσω σε γλυκά γιατί δεν έβρισκα πουθενά το quark που αναφέρουν πολλές ξένες συνταγές και τελικά μου άρεσε αρκετά ως γλυκό. Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς. Το σιρόπι δεν το αναφέρω στη συνταγή, για να το φτιάξω ανακάτεψα μισή κουταλιά του γλυκού κακάο 1%, 1 κουταλιά της σούπας γάλα σκόνη, μισή κουταλιά του γλυκού ζαχαρίνη και λίγο ζεστό νερό.
Αν αγοράζετε τα μπισκότα του Ντουκάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά αντί να φτιάξετε. Το γλυκό γίνεται πολύ πιο ωραίο. Να θυμάστε ότι 1,5-2 μπισκότα από αυτά ισοδυναμούν με 1 ανεκτό.
Αν αγοράζετε τα μπισκότα του Ντουκάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά αντί να φτιάξετε. Το γλυκό γίνεται πολύ πιο ωραίο. Να θυμάστε ότι 1,5-2 μπισκότα από αυτά ισοδυναμούν με 1 ανεκτό.
Καλησπέρα! Πολύ ωραίες οι συνταγές σου! Quark έχει στο Bazaar με 0,2% λιπαρά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστούμε πολύ!
ΔιαγραφήΤελευταία είδα Guark κ στα LIDL αλλά δε προσεξα λιπαρά
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχει κάπου 4,4% αν θυμάμαι καλά.
ΔιαγραφήHey,
ΑπάντησηΔιαγραφήginetai h suntagh kai xwris linarosporous? Giati xreiazonte edw? poios o rolos tous akribos? Merci. :)
Δίνει περισσότερο "σώμα" στη συνταγή και μου αρέσει. Μπορείς να το παραλείψεις αν δεν το θέλεις.
Διαγραφή