Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ταλιατέλες Ντουκαν με κιμά


Όπως σας έχω ήδη πει ο Ντουκάν έχει βγάλει μια σειρά προϊόντων που είναι συμβατά με τη δίαιτά του. Ένα από αυτά είναι και οι ταλιατέλες. Δεν έχουν καμιά φοβερή γεύση και είναι κάπως γλιτσερές. Όμως αν κάποιος κάνει για καιρό τη δίαιτα και του έχουν λείψει τα ζυμαρικά, ή απλά θέλει κάτι διαφορετικό γιατί βαρέθηκε, είναι μια καλή λύση. Όταν τις τρως με κιμά παίρνουν γεύση από το κρέας και είναι καλούτσικες. Δεν θέλουν μαγείρεμα, έρχονται σε συσκευασία που έχει υγρό μέσα, το οποίο το στραγγίζεις και τις τρως. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ. Η συνταγή για τον κιμά είναι η εξής:


Τις ταλιατέλες και γενικότερα τα προϊόνtα του Ντουκάν μπορείτε να τα βρείτε πολύ οικονομικά στο iherb. Πλέον ψωνίζω μόνο από εκεί γιατί βρίσκω τα πάντα στη μισή τιμή (πχ τις ταλιατέλες τις έχει 2,33 ενώ το ελληνικό κατάστημα τις έχει 4,89) και τα ταχυδρομικά είναι μόλις 3,19 ευρώ. Για  κωδικό έκπτωσης 5-10 ευρώ στο iherb, δείτε την ανάρτησή μου εδώ. Αν δεν έχετε πιστωτική και θέλετε να τις αγοράσετε από ελληνικό κατάστημα θα τις βρείτε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!