Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Μελομακάρονα Ντουκάν νηστίσιμα





8 σχόλια:

  1. καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε στο blog σας με βοηθάει πολύ
    ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια γιατί εμπνεύστηκα για την δίαιτα μέσα από το blog σας και την ακολουθώ μόνος ! έχω ένα θέμα ...δεν τρώω θαλασσινά ,κακώς μεν , αλλά δεν τα μπορώ ούτε ψάρια ούτε οστρακοειδές ούτε τίποτα ... ήθελα να ρωτήσω αν όντως τα θαλασσινά είναι απαραίτητα. Και τελευταία ερώτηση αυτή τη στιγμή είμαι στην φάση της πλεύσης αλλά πλέον δεν την τηρώ κατά γράμμα,δηλαδή τρώω πρωτεΐνη με λαχανικά σχεδόν κάθε μέρα αλλά συνεχίζω και βλέπω αποτελέσματα... θα ήθελα λοιπόν να μάθω αν γίνεται να συνεχίσω την φάση πλεύσης έτσι η να το κάνω 4-5 μέρες πρωτεΐνη λαχανικά - 3-2 μέρες σκέτη πρωτεΐνη. ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ Το ΝΕΟ ΕΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Σου απάντησα και στο facebook στην ερώτηση για τα θαλασσινά. Δεν πειράζει που δεν τα τρως, δεν είναι απαραίτητα στη δίαιτα. Όσο για το ρυθμό εναλλαγής, ο Ντουκάν στο βιβλίο λέει ή 1-1, ή 5-5, ή να τρώμε κάθε μέρα πρωτεΐνη λαχανικά και 2 μέρες την εβδομάδα καθαρή πρωτεΐνη, άρα αυτό που θέλεις να κάνεις προβλέπεται. Με αυτό το ρυθμό έκανα κι εγώ τη δίαιτα τους πρώτους μήνες. Καλή χρονιά!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα να ρωτήσω το μέλι επιτρέπεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα, θα ήθελα να μου διευκρινίσετε τι εννοείτε όταν λέτε γλυκαντικό. Λόγω του ότι προτιμώ να χρησιμοποιώ μόνο στέβια, μου φαίνεται υπερβολικό να βάλω 2 κουταλιές της σούπας στο γλυκό. Ποια είναι λοιπόν η αναλογία; Υπέροχο, λεπτομερέστατο και πολύ βοηθητικό το blogspot σας. Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Μιλάω για κοινά γλυκαντικά, όπως το natreen για παράδειγμα. Επειδή δεν μπορώ να ξέρω πόσο γλυκό είναι το γλυκαντικό που χρησιμοποιεί ο καθένας σας, θα πρέπει να το κρίνετε μόνοι σας. Μπορείτε να βάλετε λίγο στο μίγμα και να δοκιμάσετε, πριν το ψήσετε.

      Διαγραφή
  4. Καλησπερα συγχαρητηρια για το blog σου ειναι τοσο ενθσρυντικο.Θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται η μαγιονεζα walde που υπαρχει στο site της matta pharmacy? Ευχαριστω εκ των προτερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι επιτρέπεται γιατί δεν έχει καθόλου θερμίδες, λιπαρά και υδατάνθρακες.

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!