Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Τηγανίτα Ντουκάν νηστίσιμη - χορτοφαγική


Η τηγανίτα αυτή είναι κατάλληλη για την περίοδο της νηστείας αλλά και για όσους κάνουν χορτοφαγική Ντουκάν γιατί δεν περιέχει ούτε αυγό ούτε γαλακτοκομικά. Έχει 2 ανεκτά, κόρν φλάουρ και το λιναρόσπορο, αλλά δεν περιέχει καθόλου πίτουρο το ποίο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε κάτι άλλο. Παρόλα αυτά μπορείτε αν θέλετε να βάλετε και το πίτουρο βρώμης της ημέρας στην τηγανίτα για να την κάνετε πιο χορταστική, σε αυτή την περίπτωση όμως θα χρειαστεί λίγο παραπάνω νερό.
Μπορούμε να την καταναλώσουμε είτε για πρωινό με κάποια μαρμελάδα Ντουκάν (τοματάκι ή κολοκύθα) ή με κάποιο σιρόπι Walden Farms σαν γλυκό. 



2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Έχες γίνει η προσωπική διαιτολόγος αλλά και ψυχολόγος της μισής Ελλάδας και πραγματικά σε 1000 ευχαριστούμε γι αυτό! Η ερώτηση που θα ήθελα να σου κάνω αφορά τη δίαιτα dukan 2. Τα ανεκτά προστίθενται σύμφωνα με τα λεγομένα, από την Τετάρτη. Πόσα ανεκτά ομως την ημέρα δικαιούμαστε; Ένα ή δύο; Νομιζω πως δεν το είδα να διευκρυνίζεται κάπου. Σ ευχαριστώ και αναμένω την απάντησή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σου είχε πάει στα σπαμ και μόλις τώρα το διάβασα. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Δυο ανεκτά επιτρέπονται και στη Ντουκάν 2.

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!