Αυτά τα τυρόψωμα είναι ιδανική επιλογή για σνακ στη δουλειά, αφού μεταφέρονται πολύ εύκολα και είναι πολύ νόστιμα. Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν περιέχουν ανεκτά, αλλά ούτε και πίτουρο, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πίτουρο που σας αναλογεί σε κάποια άλλη συνταγή. Η συνταγή είναι για δύο τυρόψωμα και μπορούμε να καταναλώνουμε ένα την ημέρα. Το τυρί Freevia 1% μπορείτε να το βρείτε σε αρκετά σούπερ μάρκετ, έχω γράψει όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ. Το αλεύρι με φυτικές ίνες μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ. Θα σας δώσω σύντομα περισσοτερες πληροφορίες για αυτό, προς το παρόν σας λέω ότι μπορούμε να καταναλώνουμε μια κουταλιά της σούπας την ημέρα χωρίς να το μετράμε στα ανεκτά, όπως ακριβώς κάνουμε και με το πίτουρο σταριού. Δίνει στις συνταγές περίπου το αποτέλεσμα που θα έδινε το κονρν φλάουρ, χωρίς όμως τους υδατάνθρακες. Αν δεν έχετε το συγκεκριμένο αλεύρι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορν φλάουρ, όμως θα πρέπει να υπολογίσετε 1 ανεκτό ανά κουταλιά της σούπας.
Το πρώτο πλήρες ελληνικό μπλογκ για τη δίαιτα Ντουκάν. Πληροφορίες, συνταγές φαγητών, συνταγές γλυκών, μενού, όλες οι απορίες για τη δίαιτα Dukan θα σας λυθούν εδώ! Οι συνταγές του μπλογκ είναι συμβατές με κάθε δίαιτα χαμηλών λιπαρών και υδατανθράκων καθώς και για διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη.
Περιεχόμενα
- Αρχική σελίδα
- Η δική μου ιστορία
- Τι είναι η δίαιτα Dukan
- Προετοιμασία
- Ενδεικτικό μενού
- Το τεστ του Ντουκάν
- Συμβατά προϊόντα
- Ανεκτά και επιτρεπόμενα τρόφιμα (παλιά λίστα)
- Λευκή μέρα - Σιδερένια γροθιά
- Συχνές ερωτήσεις
- Δίαιτα Ντουκάν 2
- Ντουκάν και νηστεία
- Γλυκά φάσης επίθεσης (α)
- Συνταγές φάσης επίθεσης (α)
- Γλυκά φάσης πλεύσης (β)
- Συνταγές πρωτεΐνη λαχανικά
- Συνταγές μόνο πρωτεΐνη
- Συμβουλές και άλλα
- Πριν και μετά
- Official site
- Online coaching chat
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!