Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Νοστιμιές Ντουκάν!


   Φίλες και φίλοι γεια σας και χρόνια πολλά! Τι έγινε, το Πάσχα κρατήσατε τη διατροφή σας ή φάγατε παραπάνω; Εγώ γενικά έφαγα παραπάνω όχι μόνο το Πάσχα αλλά και στην καραντίνα γι' αυτό λέω να προσέξω λίγο τώρα. Αγόρασα κάποια προϊόντα Ντουκάν και επειδή έμεινα ευχαριστημένη σκέφτηκα να σας τα δείξω.
   Ξεκινάω με τη γκρανόλα που είναι πεντανόστιμη, την τρώω αντί γλυκό αφού έχει μέσα κομματάκια σοκολάτας! Η μερίδα είναι 30 γραμμάρια και αν κρίνω από τα διατροφικά στοιχεία λογικά επιτρέπεται από τη φάση της πλεύσης ως 1 ανεκτό. Στο τέλος της ανάρτησης θα σας βάλω φωτογραφία της συσκευασίας να κρίνετε και μόνοι σας. Σίγουρα θα δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα από τη σειρά bio.
   Για χρόνια αναρωτιόμουν γιατί ο Ντουκάν δεν έβγαζε κάτι ανάλογο των μπισκότων του αλλά σε αλμυρό και τελικά το έκανε με τα νέα κράκερς. Κάλυψε έτσι μια μεγάλη έλλειψη όσον αφορά τα σνακ της δίαιτας. Οι δυο γεύσεις που δοκίμασα είναι αρκετά καλές, αυτή με την πιπεριά και τη ντομάτα  είναι λίγο πικάντικη και μου άρεσε περισσότερο, όχι όμως ότι δεν ήταν νόστιμα και αυτά με την παρμεζάνα . Τα 4 κρακεράκια είναι ένα αν
εκτό, μπορεί να φαίνεται μικρή σχετικά η ποσότητα για ένα ανεκτό αλλά έχουν το θετικό ότι η γεύση τους είναι έντονη και μπορούν να σου κόψουν τη λιγούρα για ώρα. Επίσης μπορούμε να τα πάρουμε μαζί μας σε ένα σακουλάκι αν βγούμε έξω και να μη ζηλεύουμε όταν οι υπόλοιποι πίνουν ποτό και τρώνε ξηρούς καρπούς για παράδειγμα. Το καλύτερο όμως είναι να τα συνδυάσουμε με  κάποιο τυράκι από τα επιτρεπόμενα και φέτες γαλοπούλας, έτσι θα έχουμε ένα πιο ολοκληρωμένο και χορταστικό σνακ. Στη φάση της επίθεσης δεν μπορούμε να τα καταναλώσουμε, στην πλεύση όπως είπα ήδη μπορούμε να καταναλώσουμε 4 ως ένα ανεκτό ενώ στην τρίτη φάση 6. Έχουν 13 θερμίδες το ένα, αναρωτιέστε.
   Σίγουρα θα τα αγοράσω ξανά αυτά τα προϊόντα αλλά θα πάρω και μερικά καινούρια για να σας κάνω νέο review! Τα λέμε σύντομα.
Θα τα βρείτε όλα στο Drmattapharmacy και μάλιστα με 40% έκπτωση αυτές τις ημέρες:


DUKAN CRACKERS ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ

DUKAN CRACKERS ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!