Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Μπισκότα τζίντζερ ή κανέλας





Τη συνταγή αυτή τη βρήκα εδώ.

27 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το μπλογκ!! Ήθελα να ρωτήσω στην φάση της πλεύσης που ειμαι , πόσα μπισκότα μπορώ να τρώω την ημέρα ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Στη φάση της πλεύσης μπορείς να φας 2 κουταλιές πίτουρο βρώμης τη μέρα. Άρα αν με το μίγμα κάνεις 3 μεγάλα μπισκότα, μπορείς να φας το 1. Αν πάλι κάνεις 6 μικρά, μπορείς να φας 2.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο πολύ νόστιμα μπισκοτάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.
    Η συνταγή ειναι παρα πολυ ωραια.
    Την πειραξα λίγο κ σε διπλή δοση πρόσθεσα ξύσμα απο ενα πορτοκάλι κ 2 κ.σ. goji berries.
    Το αποτέλεσμα ήταν πολύ γευστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσι μου γλυκό να έχεις όλα τα καλά του κόσμου!Πόσες πληροφορίες βρήκα εδώ!!!!Και να φανταστείς ότι κάνω σχεδόν 2 μήνες τη δίαιτα αυτή,έχω πάρει και τα βιβλία έχω ψάξει...και πάλι βρήκα πολλές χρήσιμες πληροφορίες εδώ.Ευχαριστούμε!Τα μπισκοτάκια τέλεια!!!
    Σόφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα! Στην dukan 2 ποτέ μπορώ να φάω αυτά τα μπισκότα; σε ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την πρώτη μέρα, αλλά θα κάνεις 4 μπισκότα με το μίγμα και θα τρως 1 την ημέρα, επειδή στη Ντουκάν 2 τρώμε 1,5 κ. σούπας πίτουρο.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα! Συγχαρητηρια για το Blog! Εχεις κάνει παρα πολύ δουλεια! Θα ήθελα να ρωτησω αν μπορω να δοκιμασω και απο αυτα τα τελεια μπισκοτακια ακομα και αν ειμαι ακομα στο πρωτο σταδιο της Dukan και σε τι ποσοτητα.
    Ευχαριστώ πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Όπως γράφω και στη συνταγή, για την πρώτη φάση χωρίζουμε το μίγμα σε 4 μέρη και τρώμε 1 μπισκότο την ημέρα.

      Διαγραφή
  7. Οταν λέτε κουτ της σουπας γλυκαντικο, τι εννοειτε?? Μηπως να βαζαμε πιτουρο σιταριου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοώ κουταλιά της σούπας. Αν βάλεις πίτουρο σταριού δε θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και θα πρέπει αν φας πολύ λιγότερη ποσότητα.

      Διαγραφή
  8. Μπράβο πολυ νόστιμα! Συγχαρητήρια για τη σελίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα μπισκοτα ειναι τελεια, μεχρι και τα παιδια ξετρελλαθηκαν (αυριο θα παρουν μαζι τους στο σχολειο). Ενα μπισκοτακι με τον καφε ειναι ο,τι πρεπει για να μη νιωθεις στερημενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στη φαση πλευσης που ειμαι τωρα , πιτουρο σταρου ποτε και ποσο τρωμε? Μπορουμε παραλληλα με το πιτουρο βρωμης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πλεύση μπορείς να τρως 1 κουταλιά της σούπας πίτουρο σταριού. Δεν το μετράς στα ανεκτά. Το πίτουρο βρώμης δεν το παραλείπουμε ποτέ, 2 κουταλιές της σούπας την ημέρα απαραίτητα. Δεν αντικαθίσταται με κάτι άλλο.

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα και σε ευχαριστούτε πολύ για την υπέροχη δουλειά που έχεις κάνει! Ήθελα να σε ρωτήσω.. στην συγκεκριμένη συνταγή γράφεις ότι επιτρέπεται το μπέικιν στη πρώτη φάση ενώ σε κάποια άλλη (δυστυχώς δεν θυμάμαι σε ποιαν) έγραφε ότι δεν επιτρέπεται. Τελικά το χρησιμοποιούμε άφοβα ή είναι καλό να το αποφεύγω; σε ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη δουλεια που έκανες. Εμένα τα μπισκότα μου βγήκαν κάπως πικρά ενω ακολούθησα κατα γράμμα τη συνταγη. Ετει βγαίνουν ή φταίει κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμιά φορά πικρίζει το μπέικιν, αν τα ξαναφτιάξεις βάλε το μισό.

      Διαγραφή
  13. Εκανα παρασπονδία για 2 μέρες... Τώρα πόσες λευκές μέρες πρέπει να κάνω;;
    -Ελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!