Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Μπουτάκια κοτόπουλου με σως ραΐτα


6 φιλεταρισμένα μπουτάκια κοτόπουλου
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

για τη σως ραΐτα:

1 κεσεδάκι γιαούρτι 0% ή 2%
μισό αγγουρι κομμένο σε κυβάκια
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μισή κουτ. γλυκού κύμινο
αλάτι και πιπέρι

Ψήνουμε τα μπουτάκια σε αντικολλήτικό τηγάνι ή στο γκριλ πάνω σε σχάρα, αφού πρώτα τα πασπαλίσουμε με το αλάτι και τα μπαχαρικά. Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά για τη σως και τα ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια αφήνουμε τη σως στο ψυγείο για να δέσουν τα υλικά.

http://dukandiaita.blogspot.gr

Προσοχή! Για τη φάση της επίθεσης ή τις μέρες που τρώμε μόνο πρωτεΐνη, δεν βάζουμε αγγούρι στη σως και χρησιμοποιούμε μια μικρή ποσότητα από το κρεμμύδι, πχ το μισό, αν είναι μικρό.


2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΑΤΑ ΑΥΤΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΟΡΓΑΝΩΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ BLOG. ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ. ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΕΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Α ΦΑΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή η συνταγή προσαρμόζεται και για την πρώτη φάση αν αφαιρέσεις το αγγούρι. Υπάρχει και ένα "Προσοχή" στο κείμενο. Πρέπει να διαβάζουμε ολόκληρες τις συνταγές :)

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!