Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σιροπιαστή γιαουρτόπιτα Ντουκάν


Θυμήθηκα μια παλιά συνταγή για γιαουρτόπιτα με σιμιγδάλι και προσπάθησα να τη φέρω στα μέτρα της δίαιτας Ντουκάν. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό. Την επόμενη φορά θα προσθέσω και κορν φλάουερ. Όμως αυτή η εκδοχή είναι μια καλή λύση για τη φάση της επίθεσης που επιλογές στα γλυκά είναι ελάχιστες. 





16 σχόλια:

  1. Καλησπέρα ,
    Συγχαρητήρια για την υπέροχη πραγματικά προσπάθεια!!!
    Είναι η δεύτερη φορά που φτιάχνω τη συνταγή και τη βρίσκω μια πολύ καλή λύση για ένα γλυκάκι γρήγορο για όλες τις ώρες και ταυτόχρονα να τρώμε και τη βρώμη μ΄ενα διαφορετικό τρόπο.
    Μπράβο και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασα να σας πω ότι πασπαλίζω τα κομμάτια με μπόλικη κανέλα!!!! Την κάνει πεντανόστιμη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το κάνω, αλλά ξέχασα να το γράψω! Φαίνεται στη φωτογραφία. Πράγματι ταιριάζει τέλεια!

      Διαγραφή
  3. Σε κάθε φάση, όταν τρως την αντίστοιχη ποσότητα από τη γιαουρτόπιτα, αντικαθιστά τις κουταλιές βρώμης που τρώμε καθημερινά, έτσι? Natreen κάνει ως αντικατάστατο ζάχαρης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, οι συνταγές είναι ένας τρόπος για να τρώμε την ημερήσια ποσότητα βρώμης. Κι εγώ natreen χρησιμοποιώ, είναι ιδανικό γιατί δεν πικρίζει στις υψηλές θερμοκρασίες.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα και... καλή ψήφο μευθάριο. Συγχαρητήρια για την έρευνά σου. Οι πιό σωστές πληροφορίες, θεωρώ, απ' ότι έχω διαβάσει μέχρι σήμερα. Θα ήθελα να ρωτήσω: στις συνταγές με τα κάθε είδους γλυκά, αντι για ζαχαρίνη, μπορώ να χρησιμοποιήσω στέβια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, μπορείς να χρησιμοποιείς στέβια. Μόνο βεβαιώσου ότι η συγκεκριμένη που έχεις κάνει για ψήσιμο!

      Διαγραφή
  5. Νοστσιμο...μα δεν φούσκωσε... Γιατί?τι έκανα λάθος... Βοηθηστε ...αν μπορείτε... Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έκανες κάποιο λάθος, όπως μπορείς να δεις και από τη φωτογραφία, το συγκεκριμένο γλυκό δε φουσκώνει ιδιαίτερα.

      Διαγραφή
  6. ζεστη η γιαρτοπιτα ζεστο και το σιροπι οταν το ριχνουμε??????ευχαριστω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ζεστά και τα δύο, αλλά και να έχει κρυώσει η γιαουρτόπιτα δεν πειράζει.

      Διαγραφή
  7. Φαινεται τέλεια!!!!!!! μπορώ αντι για ζαχαρινη να βαλω στεβια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί το γλυκαντικό που επιθυμεί, αρκεί να είναι σίγουρος ότι δεν πικρίζει στο ψήσιμο.

      Διαγραφή
  8. Καλημερα. Ειμαι στη δευτερη μερα της διαιτας και την ξεκινησα γιατι με ενεπνευσε η ιστορια σου. Χωριςοφελος κανενα πρσφερεις τη γνωση σου στο πονεμενο θεμα της διαιτας και αυτο ειναι εντυπωσιακο. Σε ευχαριστω πολυ που μου εδωσες το κινητρο να ξεκινησω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!