Το πρώτο πλήρες ελληνικό μπλογκ για τη δίαιτα Ντουκάν. Πληροφορίες, συνταγές φαγητών, συνταγές γλυκών, μενού, όλες οι απορίες για τη δίαιτα Dukan θα σας λυθούν εδώ! Οι συνταγές του μπλογκ είναι συμβατές με κάθε δίαιτα χαμηλών λιπαρών και υδατανθράκων καθώς και για διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη.
Περιεχόμενα
- Αρχική σελίδα
- Η δική μου ιστορία
- Τι είναι η δίαιτα Dukan
- Προετοιμασία
- Ενδεικτικό μενού
- Το τεστ του Ντουκάν
- Συμβατά προϊόντα
- Ανεκτά και επιτρεπόμενα τρόφιμα (παλιά λίστα)
- Λευκή μέρα - Σιδερένια γροθιά
- Συχνές ερωτήσεις
- Δίαιτα Ντουκάν 2
- Ντουκάν και νηστεία
- Γλυκά φάσης επίθεσης (α)
- Συνταγές φάσης επίθεσης (α)
- Γλυκά φάσης πλεύσης (β)
- Συνταγές πρωτεΐνη λαχανικά
- Συνταγές μόνο πρωτεΐνη
- Συμβουλές και άλλα
- Πριν και μετά
- Official site
- Online coaching chat
Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014
16 σχόλια:
Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Καλησπέρα ,
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγχαρητήρια για την υπέροχη πραγματικά προσπάθεια!!!
Είναι η δεύτερη φορά που φτιάχνω τη συνταγή και τη βρίσκω μια πολύ καλή λύση για ένα γλυκάκι γρήγορο για όλες τις ώρες και ταυτόχρονα να τρώμε και τη βρώμη μ΄ενα διαφορετικό τρόπο.
Μπράβο και πάλι!
Χαίρομαι που σου άρεσε Joanna!
ΔιαγραφήΞέχασα να σας πω ότι πασπαλίζω τα κομμάτια με μπόλικη κανέλα!!!! Την κάνει πεντανόστιμη!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι εγώ το κάνω, αλλά ξέχασα να το γράψω! Φαίνεται στη φωτογραφία. Πράγματι ταιριάζει τέλεια!
ΔιαγραφήΣε κάθε φάση, όταν τρως την αντίστοιχη ποσότητα από τη γιαουρτόπιτα, αντικαθιστά τις κουταλιές βρώμης που τρώμε καθημερινά, έτσι? Natreen κάνει ως αντικατάστατο ζάχαρης?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑκριβώς, οι συνταγές είναι ένας τρόπος για να τρώμε την ημερήσια ποσότητα βρώμης. Κι εγώ natreen χρησιμοποιώ, είναι ιδανικό γιατί δεν πικρίζει στις υψηλές θερμοκρασίες.
ΔιαγραφήΚαλημέρα και... καλή ψήφο μευθάριο. Συγχαρητήρια για την έρευνά σου. Οι πιό σωστές πληροφορίες, θεωρώ, απ' ότι έχω διαβάσει μέχρι σήμερα. Θα ήθελα να ρωτήσω: στις συνταγές με τα κάθε είδους γλυκά, αντι για ζαχαρίνη, μπορώ να χρησιμοποιήσω στέβια;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστώ πολύ! Ναι, μπορείς να χρησιμοποιείς στέβια. Μόνο βεβαιώσου ότι η συγκεκριμένη που έχεις κάνει για ψήσιμο!
ΔιαγραφήΝοστσιμο...μα δεν φούσκωσε... Γιατί?τι έκανα λάθος... Βοηθηστε ...αν μπορείτε... Ευχαριστώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν έκανες κάποιο λάθος, όπως μπορείς να δεις και από τη φωτογραφία, το συγκεκριμένο γλυκό δε φουσκώνει ιδιαίτερα.
Διαγραφήζεστη η γιαρτοπιτα ζεστο και το σιροπι οταν το ριχνουμε??????ευχαριστω!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι, ζεστά και τα δύο, αλλά και να έχει κρυώσει η γιαουρτόπιτα δεν πειράζει.
ΔιαγραφήΦαινεται τέλεια!!!!!!! μπορώ αντι για ζαχαρινη να βαλω στεβια?
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί το γλυκαντικό που επιθυμεί, αρκεί να είναι σίγουρος ότι δεν πικρίζει στο ψήσιμο.
ΔιαγραφήΚαλημερα. Ειμαι στη δευτερη μερα της διαιτας και την ξεκινησα γιατι με ενεπνευσε η ιστορια σου. Χωριςοφελος κανενα πρσφερεις τη γνωση σου στο πονεμενο θεμα της διαιτας και αυτο ειναι εντυπωσιακο. Σε ευχαριστω πολυ που μου εδωσες το κινητρο να ξεκινησω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή επιτυχία!
Διαγραφή