Έχω ενθουσιαστεί! Τελικά αυτή η ζύμη για τα ρολά κανέλας είναι θαυματουργή, μπορείς να κάνεις τόσα πολλά πράγματα! Χθες το βράδυ έφτιαξα τούρτα. Δεν καταλαβαίνεις ότι τρως διαιτητικό γλυκό, είναι απίθανη.Να την φτιάξετε οπωσδήποτε.
Και κάτι έξτρα που έχω ξεχάσει να γράψω στη συνταγή! Βάλτε 2 μικρά φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν σε νερό, προσθέστε τα στην κρέμα μόλις την κατεβάσετε από τη φωτιά και ανακατέψτε καλά. Έτσι η κρέμα θα κόβεται και θα στέκεται καλύτερα.
Με την ευκαιρία να σας συστηθώ κιόλας, δείτε εδώ.
Και κάτι έξτρα που έχω ξεχάσει να γράψω στη συνταγή! Βάλτε 2 μικρά φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν σε νερό, προσθέστε τα στην κρέμα μόλις την κατεβάσετε από τη φωτιά και ανακατέψτε καλά. Έτσι η κρέμα θα κόβεται και θα στέκεται καλύτερα.
Με την ευκαιρία να σας συστηθώ κιόλας, δείτε εδώ.
Υπενθυμίζω ότι η συνταγή για το "παντεσπάνι" της τούρτας είναι η συνταγή για τα ρολά κανέλας από το site της Laura Adamache. Η ιδέα να το μετατρέψω σε τούρτα και η εκτέλεση είναι δική μου.
Μετά απο ενάμιση μήνα Dukan και απώλεια 12 κιλών δοκίμασα την τουρτα σου χωρις ομολογώ να περιμένω σπουδαία πράγματα... Τέλεια! Μου αρεσε παρα πολύ, κανονικό ωραίο, δροσερό γλυκο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο σου για την τουρτα αλλά και για ολες σου τις συνταγές! Εχω δοκιμάσει απο διαφορά sites, οι δικές σου ειναι οι πιο επιτυχημένες!! Ευχαριστούμε πολύ!! ✌️
Εγώ σας ευχαριστώ για τη στήριξη!
Διαγραφήκαλησπέρα, δηλαδη πρεπει να ετοιμασουμε διπλη δοση παντεσπανι?
ΑπάντησηΔιαγραφήΈνα παντεσπάνι κάνεις, όπως το λέω στη συνταγή, απλά φροντίζεις να το κάνεις σε κατάλληλο μέγεθος ή να το κόψεις σε ανάλογα κομμάτια, ώστε να σου βγουν 2 στρώσεις για ταψάκι 20x20.
Διαγραφήνα κάνω μία ερώτηση? εαν θέλουμε να κάνουμε μονο κρεμα σοκολατα ρίχνουμε κατευθείαν το κακαο μεσα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι!
ΔιαγραφήΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ 8 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ Η' ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ;
ΔιαγραφήΣΤΟ ΠΑΝΤΤΕΣΠΑΝΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΙΝΗ.
ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΓΛΥΚΟ.
Είναι 8 κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ, έχετε δίκιο δεν το γράφω στα υλικά, το γράφω όμως στο τέλος. Τη ζαχαρίνη την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά που προσθέτουμε στα ασπράδια. Επειδή γλυκαντικό από γλυκαντικό διαφέρει, δοκιμάζουμε την κάθε συνταγή και την προσαρμόζουμε προσθέτοντας η αφαιρώντας γλυκαντικά. Διαφέρουν και τα γούστα, άλλος τα θέλει πιο γλυκά άλλος λιγότερο.
Διαγραφή