Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Noodles κολοκυθιού με κιμά


Η συνταγή είναι δική μου όμως την ιδέα την είδα από αυτή την κοπέλα. Εκείνη χρησιμοποιεί σπιραλάιζερ για να φτιάξει τα noodles, όμως εγώ τα έφτιαξα με το χέρι. Δεν είναι δύσκολο. Στην αγορά υπάρχουν κάποια μικρά εργαλεία που είναι σαν καθαριστές πατάτας, όμως έχουν ειδικές λεπίδες και κόβουν λωρίδες. Πιστεύω ότι και αυτά θα κάνουν.

4 σχόλια:

  1. καταπληκτικο και κατατοπιστικο το blog σου ελενα.αρχισα κι εγω σημερα.θελω να ξεφορτωθω επιτελους 10 κιλα που με δυσκολευουν εδω και 3 χρονια.νομιζω πως θα τα καταφερω.θα τα λεμε συχνα.καλο σου βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όποιον έχει το ειδικό εργαλείο (spiralizer), προτείνω τα στρογγυλά κολοκυθάκια και μάλιστα ωμά! Τα πλένετε, τα κόβετε και τα τρώτε χωρίς περαιτέρω ενέργειες...η γεύση τους απλά δεν υπάρχει!!! Ξέρω άτομα που αγόρασαν το εργαλείο μόνο και μόνο για να τρώνε τα κολοκυθάκια "μακαρονέ"! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να κοπεί το στρογγυλό κολοκυθάκι με το τζουλιέν που αναφέρει η υπέροχη Έλενα στην καταπληκτική της (για ακόμα μια φορά!) ανάρτηση, αλλά πιστεύω ότι αξίζει μια δοκιμή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!