Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Club sandwich Ντουκάν με στικς κολοκυθιού


Για τη συνταγή του κλαμπ σάντουιτς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή ψωμιού σας βολεύει, όπως για παράδειγμα τη συνταγή μου για ψωμί του τοστ Ντουκάν. Μπορεί όμως να γίνει και με τη ζύμη των μπριος αν έχετε καταναλώσει το πίτουρο της ημέρας. Όταν φτιάξετε τη ζύμη θα πρέπει να την απλώσετε σε λαδόκολλα σε παραλληλόγραμμο σχήμα, υπολογίζοντας να μπορεί να κοπεί σε 3 τετράγωνα. Για να είστε σίγουροι ότι δε θα κολλήσει μπορείτε να απλώσετε στη λαδόκολλα 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο. 

6 σχόλια:

  1. Έχασα ενα μακροσκελές σχόλιο οποτε μπαίνω κατευθείαν στο θεμα..έχω γύρω στα 30κιλα να χάσω αλλά έχω δυστυχώς κοιλιτσα σαν να ειμαι ακόμα έγκυος..απο την εμπειρία σου πιστεύεις οτι θα πεσει αν χάσω τσ κιλά;
    Ευχάριστου με για τις υπέροχες συνταγές, ανυπομονω για την συνέχεια!
    Ναταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι καταπληκτική ιδέα!Έλενα είσαι φοβερή!!!!!Μπράβο σου!Ευχαριστούμε πολύ!-Σόφη-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. geia sas :) apo pote mporoume na katanalonoume pitouro sitariou kai se ti posotita?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη δεύτερη φάση μία κουταλιά της σούπας την ημέρα. Δεν το μετράμε στα ανεκτά.

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!