Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Προϊόντα Walden farms τώρα και στην Ελλάδα!


Με κάποιους από εσάς συζητούσαμε το πρόβλημα αποστολής των προϊόντων Walden farms από το iherb. Λόγω του βάρους τους μπορούσαμε να πάρουμε μόνο μία συσκευασία τη φορά και φυσικά να χρεωνόμαστε πολλά μεταφορικά για ένα μπουκάλι σιρόπι ή για μία σος. Πλέον όμως μπορούμε να τα αγοράσουμε από το DrMattapharmacy χωρίς περιορισμό βάρους, μαζί με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα Dukan (-25%) ή οτιδήποτε άλλο χρειαζόμαστε από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο!  

Για όσους δεν τα γνωρίζουν ήδη, πρόκειται για μια σειρά προϊόντων χωρίς καθόλου θερμίδες και υδατάνθρακες. Αυτό σημαίνει ότι είναι συμβατά με τη δίαιτα Ντουκάν, ακόμα και από τη φάση της επίθεσης! Ο μόνος μας περιορισμός είναι οι γλυκαντικές ουσίες τις οποίες δεν πρέπει να υπερκαταναλώνουμε. Η σειρά έχει σιρόπι για pancakes, σιρόπι καραμέλα, φράουλα αλλά και σος μπάρμπεκιου και σάλτσα ζυμαρικών alfredo. Εγώ έχω δοκιμάσει το σιρόπι καραμέλας και το σιρόπι σοκολάτας και είναι αρκετά νόστιμα για τέτοιου είδους προϊόντα. Δίνουν έξτρα γεύση στα γλυκά Ντουκάν, τα κέικ, την πανακότα, το παγωτό, χωρίς να φορτωνόμαστε υδατάνθρακες και ανεκτά! Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσει κανείς. 


Ακούγεται λίγο περίεργο ένα προϊόν να μην περιέχει θερμίδες και υδατάνθρακες κι όμως γίνεται. Σκεφτείτε ότι είναι κάτι ανάλογο με την  cola zero.  Για τους δύσπιστους παραθέτω τους πίνακες συστατικών από τη σάλτσα ζυμαρικών και το σιρόπι καραμέλας:



Αν πατήσετε επάνω στις φωτογραφίες θα τις δείτε στο κανονικό τους μέγεθος. Αντίστοιχα είναι τα διατροφικά στοιχεία και στα υπόλοιπα προϊόντα.

Μην ξεχνάτε ότι το DrMattapharmacy έχει ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Σάββατο και Κυριακή ανεξάρτητα από το βάρος της παραγγελίας μας! Τις καθημερινές τα ταχυδρομικά για παραγγελίες άνω των 39 ευρώ και έως 2 κιλά, είναι επίσης δωρεάν. Από το τρίτο κιλό υπάρχει χρέωση 1 ευρώ. 

10 σχόλια:

  1. Τι έγινε η σελίδα σου στο facebook?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σελίδα υπάρχει κανονικά, δεν άλλαξε κάτι
      https://www.facebook.com/diaitadukan/

      Διαγραφή
  2. Εχω ξεκινησει τη διατροφηDukan και το μπλογκ σου με βοηθαει απιστευτα.Εκανα κι εγω τηλεφωνικα τη παραγγελία μου.
    Μαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα,
    αγόρασα ένα προϊόν της Walden Farms (Σιρόπι Καραμέλα) και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι στο πίσω μέρος του μπουκαλιού (στο κάτω μέρος νομίζω) λέει με μικρά γράμματα ότι το προϊόν έχει trace calories. Το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και από ότι κατάλαβα για να λέγεται ένα προϊόν calorie free πρέπει να έχει κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, πχ να έχει κάτω από 5 calories per serving. Αλλά αν είναι εύκολο ρίξε και συ μία ματιά πάνω στις trace calories. Ευχαριστούμε για τις υπέροχες συνταγές και συμβουλές σου. Είμαι μείον 11 κιλά λίγο πολύ σε ένα μήνα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απειροελάχιστες οι θερμίδες γι αυτό δεν τις γράφουν καν. Μη σε αγχώνει. Μπράβο για την απώλεια, καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  4. Εχω ξεκινησει τη διατροφηDukan και το μπλογκ σου με βοηθαει απιστευτα μπραβο σου . Προσωπικα εχω πολλα κιλα να χασω πανω απο 40 μετα απο 2 γεννες,αλλα νομιζω θα τα καταφερω.το βλεπω θετικα!!Εκανα κι εγω τη παραγγελία μου,σιροπι καραμελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα, θελω να ρωτησω αν μπορω να παραγγειλω οτι θελω απο την συγκεκριμενη σειρα της walden farms. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ελέγξει τα περισσότερα προϊόντα της εταιρίας και είναι συμβατά με τη δίαιτα Ντουκάν.

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!