Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Γεμιστά Ντουκάν (χωρίς ρύζι)


12 σχόλια:

  1. Έλενα, πρώτα-πρώτα σε ευχαριστώ για την αποδοχή στο fb έπειτα θέλω να σε συγχαρώ για το υπέροχο, το καταπληκτικό μπλογκ σου, ν πολύμόλις τελείωσα την πρώτη φάση και τώρα ξεκινάω τη δεύτερη. Οι συνταγές σου είναι απίθανες και με βοηθούν πολύ. Θα τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας θα ήθελα να μάθω αν επιτρέπονται τα κανονικά γεμιστά με ρύζι σε κάποια μέρα,μιλάω για την ντουκαν 2. Επίσης τα φασολάκια τα κοκκινιστά όταν έχω λαχανικά επιτρέπονται όσα θέλω?Όπως κ ο αρακάς κ οι μελιτζάνες ιμάμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν κάνεις Ντουκάν 2 μπορείς να φας κανονικά γεμιστά το Σάββατο αλλά πρέπει να προσέξεις να μην καταναλώσεις πάνω από 150 γραμμάρια μαγειρεμένο ρύζι. Επίσης μπορείς να τα φας χωρίς άγχος στο ελεύθερο γεύμα. Τα μαγειρεμένα λαχανικά τα τρώμε χωρίς περιορισμό, εννοείται όμως ότι τα έχουμε μαγειρέψει χωρίς λάδι. Ο αρακάς επιτρέπεται μόνο το Σάββατο, περίπου 200 γραμμάρια, μιλάμε πάντα για τη Ντουκάν 2 και όχι για την κανονική Ντουκάν, μην το διαβάσει κάποιος και μπερδευτεί.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΥΤΗ 3 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 1.800 ΓΡ.. ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΤΡΩΩ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΙΑΙΤΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη δίαιτα απαγορεύονται, όμως εφόσον υπάρχει πρόβλημα υγείας και παρόλο που τα τρως χάνεις, συνέχισε. Αν κάποια στιγμή δεις ότι δεν χάνεις πια βάρος ίσως να φταίει αυτό.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ρύζι ντουκάν στα γεμιστά και πως;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρύζι Ντουκάν θα το προσέθετα βρασμένο. Προσοχή όμως γιατί περιέχει 2 ανεκτά το σακουλάκι. Τα Konjac ρύζια δεν περιέχουν ανεκτά, αυτά μπορείς να τα προσθέσεις αφού στραγγίσεις το νερό της συσκευασίας.

      Διαγραφή
  5. Σχετικά με την ελεύθερη μέρα επειδή λίγο τα έχω μπερδέψει, εκείνη τήν ημέρα τρώμε ότι θέλουμε? Και ψωμί πχ ? Είμαι στο δεύτερο στάδιο τώρα και έχω χάσει μέχρι στιγμής σχεδόν 6 Κιλα σε 11 μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Δεν είναι ελεύθερη μέρα, αλλά ελεύθερο γεύμα, δηλαδή ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο, ένα επιδόρπιο και ένα ποτήρι κρασί. Τρώμε ό,τι θέλουμε αλλά σε ένα γεύμα και σε νορμάλ ποσότητες.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα σας ημέρα στο δεύτερο στάδιο μια μέρα κρέας ψάρι μια μέρα λαχανικά κρέας ή ψάρι μπορώ να κάνω και εγώ τα γεμιστά?

      Διαγραφή
    3. Αν είσαι σε μέρα πρωτεΐνης - λαχανικών μπορείς να φας τα γεμιστά.

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!