Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Νέο τυρί με 4% λιπαρά, κατάλληλο για τη δίαιτα Ντουκάν


Πρόκειται για το Νιβατό ελαφρύ της εταιρίας Όλυμπος, ένα πολύ νόστιμο τυρί κρέμα με υπόξινη γεύση που θυμίζει λίγο φέτα, μια γεύση που δε συναντάμε συχνά στη δίαιτα! Έχει μόλις 4% λιπαρά και 4 γραμμάρια υδατάνθρακες ανά 100 γραμμάρια προϊόντος. Επιτρέπεται από τη δεύτερη φάση και τα 30 γραμμάρια ισοδυναμούν με ένα ανεκτό. 


Για να βοηθήσω τους φίλους και τις φίλες που δεν έχουν ζυγαριά σας δείχνω πόσο περίπου είναι τα 30 γραμμάρια. Μια πολύ γεμάτη κουταλιά της σούπας:


Να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει και άλλο Νιβατό με 9% λιπαρά, σε σκουρόχρωμη συσκευασία. 

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για τις ενημερώσεις!! Είσαι καταπληκτική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας πολλα συνχαρητηρια για την προσπάθεια σου και Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ για την πολυτιμη βοήθεια σου;-)θα ήθελα να ρωτήσω όταν επιλεγω γαλακτοκομικα 0% στη Β φάση στη μέρα της πρωτεΐνης μπορώ να φάω απεριοριστα ή μεχρι 1 λιτρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με το βιβλίο τα άπαχα γαλακτοκομικά είναι στη λίστα με τις τροφές που καταναλώνουμε απεριόριστα. Μπορείς να δεις τη λίστα και στο επίσημο site:
      http://www.dukandiet.com/low-carb-diet/food-list

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!