Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μπακαλιάρος ψητός με σος μουστάρδας



6 σχόλια:

  1. Αυτή τη συνταγή μπορώ να των κάνω και στην φάση της επίθεσης?
    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη δουλειά, εξαιρετική στήριξη!
    Ερώτηση παρακαλώ: Η περκα επιτρέπεται γενικά ως ψάρι (εξίσου λιπαρό με σολομό που ενδείκνυται) στη φάση της επίθεσης αλλά και στην πλεύση? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, ναι επιτρέπεται η πέρκα.

      Διαγραφή
  3. Χμμμ... μου έδωσες ιδέα πως να φάω τον ψητό κολιό το βράδυ, που τον έφτιαξα από χθες για σήμερα (ήμουν πρωινή στη δουλειά μου) και τελικά ήταν στεγνός που έφαγα το μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!