Το πρώτο πλήρες ελληνικό μπλογκ για τη δίαιτα Ντουκάν. Πληροφορίες, συνταγές φαγητών, συνταγές γλυκών, μενού, όλες οι απορίες για τη δίαιτα Dukan θα σας λυθούν εδώ! Οι συνταγές του μπλογκ είναι συμβατές με κάθε δίαιτα χαμηλών λιπαρών και υδατανθράκων καθώς και για διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη.
Περιεχόμενα
- Αρχική σελίδα
- Η δική μου ιστορία
- Τι είναι η δίαιτα Dukan
- Προετοιμασία
- Ενδεικτικό μενού
- Το τεστ του Ντουκάν
- Συμβατά προϊόντα
- Ανεκτά και επιτρεπόμενα τρόφιμα (παλιά λίστα)
- Λευκή μέρα - Σιδερένια γροθιά
- Συχνές ερωτήσεις
- Δίαιτα Ντουκάν 2
- Ντουκάν και νηστεία
- Γλυκά φάσης επίθεσης (α)
- Συνταγές φάσης επίθεσης (α)
- Γλυκά φάσης πλεύσης (β)
- Συνταγές πρωτεΐνη λαχανικά
- Συνταγές μόνο πρωτεΐνη
- Συμβουλές και άλλα
- Πριν και μετά
- Official site
- Online coaching chat
Παρασκευή 30 Μαΐου 2014
6 σχόλια:
Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Αυτή τη συνταγή μπορώ να των κάνω και στην φάση της επίθεσης?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜιχάλης
Ναι, αλλά χωρίς το λάδι!
ΔιαγραφήΥπέροχη δουλειά, εξαιρετική στήριξη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕρώτηση παρακαλώ: Η περκα επιτρέπεται γενικά ως ψάρι (εξίσου λιπαρό με σολομό που ενδείκνυται) στη φάση της επίθεσης αλλά και στην πλεύση? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, ναι επιτρέπεται η πέρκα.
ΔιαγραφήΧμμμ... μου έδωσες ιδέα πως να φάω τον ψητό κολιό το βράδυ, που τον έφτιαξα από χθες για σήμερα (ήμουν πρωινή στη δουλειά μου) και τελικά ήταν στεγνός που έφαγα το μεσημέρι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλπίζω να σου άρεσε!
Διαγραφή