Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Κρέμα σοκολάτα


19 σχόλια:

  1. Geia sou kai sigxaritiria gia tin apsogi dulia kai afwsiwsi sou:) tha ithela na mathw an to kakao giwtis epitrepetai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι επιτρέπεται το κακάο Γιώτης όμως επειδή έχει πολλά λιπαρά και υδατάνθρακες μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού, ως 1 ανεκτό.

      Διαγραφή
  2. ενα τετοιο μπολακι επιτρεπεται την μερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Θα γίνει λιγότερο πηχτή, αλλά όχι με μεγάλη διαφορά.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ Η ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΑΟ?

      Διαγραφή
    3. Και από τα δύο. Σε σύνολο τα ανεκτά είναι 4, 3 το κορν φλάουρ και 1 το κακάο, όταν τα μοιράζουμε σε 4 μερίδες αντιστοιχεί 1 ανεκτό στη μερίδα.

      Διαγραφή
  4. γεια σας.το ανθος αραβοσιτου με γαλα 1,5 και αποσταγμα βανιλιας χωρις ζαχαρη επιτρεπεται???αν ναι μπορω να το φαω κ στιςμερες πρωτεινης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια σας.το ανθος αραβοσιτου με γαλα 1,5 και αποσταγμα βανιλιας χωρις ζαχαρη επιτρεπεται???αν ναι μπορω να το φαω κ στιςμερες πρωτεινης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα υπερβείς τα ανεκτά που επιτρέπονται θα πρέπει να φτιάχνεις εσύ κρέμες με κορν φλάουρ και γάλα. Μπορείς να τις τρως και τις ημέρες πρωτεΐνης τις κρέμες αυτές.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα! Ξεκίνησα σήμερα και μου γεννούνται συνεχώς κι αλλά ερωτήματα!
      Canderel επιτρέπεται;!
      Κόλιανδρος, Δενδρολίβανο,μαϊντανός, Θυμάρι; Φρέσκα ή ξερά;
      Κουρκουμας;
      Τζίντζερ-σκόνη ή φεσκο ή και τα δυο;
      Τζίντζερ που είναι σε υγρό και έχουν τα εστιατόρια sushi?
      Ευχαριστώ πολύύύύ!!
      Το μπλογκ σου είναι σωτήριο!

      Διαγραφή
    3. Γεια σου! To Canderel καθώς και όλα τα γλυκαντικά που είναι σχεδόν χωρίς θερμίδες, επιτρέπονται. Το ίδιο και όλα τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά που γράφεις. Φρέσκο τζίντζερ και σε σκόνη επιτρέπεται, το άλλο που λες δεν το ξέρω, πρέπει να τσεκάρεις αν έχει λιπαρά και υδατάνθρακες.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα!Η κρέμα Γιώτης επιτρέπεται;Όχι η σκόνη,αυτή που είναι έτοιμη σε κυπελακι.κι αν ναι,όλες τις ώρες;Και για βραδινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι να μην καταναλώνεις την έτοιμη γιατί δε γίνεται να μετρήσεις τα ανεκτά. Αν φτιάξεις τη δική σου μπορείς να την καταναλώνεις οποιαδήποτε ώρα θες, και το βράδυ.

      Διαγραφή
  7. Καλησπερα....μπορω να εχω συνταγη για να φτιαχνω μονη μου τις κρεμες βανιλιας και σοκαλατας με πιτουρο βρωμης????ευχαριστω πολυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτή τη συνταγή αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε το πίτουρο βρώμης και να αφαιρέσετε το κακάο.

      Διαγραφή
  8. Γεια σας! Αν χρησιμοποιήσουμε κακάο 1% λιπαρά ποσο μπορούμε να φάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!