Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Καλαμάρι ή θράψαλο στο τηγάνι





2 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ.. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΌΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΠΑΡΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ Η ΟΙ ΚΕΤΣΑΠ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Η ΟΧΙ? ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Ναι μπορείς να βάλεις μουστάρδα σκόνη στο γιαούρτι. Για να καταλάβεις αν επιτρέπεται να καταναλώσεις μια μουστάρδα ή κέτσαπ του εμπορίου απλά έλεγξε προσεκτικά τα συστατικά, αν έχει ζάχαρη απαγορεύεται, αν δεν έχει τότε είναι κατάλληλη για τη δίαιτα.

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!