Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μπιφτέκια Ντουκάν ζουμερά με ζεστή σαλάτα λαχανικών





19 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Πολλά συγχαρητήρια για το blog σας. Πέρα από πολύ ενημερωτικό είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά!
    Έφτιαξα τα μπιφτέκια με τις εξής παραλλαγές: 1,5 ντομάτα, 4 κ.σ. πίτυρο βρώμης συν 1 αυγό.
    Βγήκαν απίθανα! Τα έπλασα σε 20 μεγάλους κεφτέδες και τα χώρισα στα 2 (10 για μία ημέρα και τους άλλους 10 για άλλη ημέρα λόγω της ποσότητας βρώμης). Πολύ ζουμερά! Τα συνδύασα με σως γιαουρτιού (γιαούρτι με σκόνη κρεμμύδι & άνηθο).
    Νομίζω θα γίνουν τα αγαπημένα μου! Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν σε ευχαριστώ για την παραλλαγή που μας προτείνεις!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ "ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ" ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΑΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ ΤΗΣ 2ης ΦΑΣΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟΜΑΤΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΤΑ 2 ΑΝΕΚΤΑ ΣΕ ΜΠΑΡΕΣ DUKAN.
    TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ? ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 'Η ΤΡΩΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ : ) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τις ημέρες καθαρής πρωτεΐνης επιτρέπεται να τρώμε μόνο 1 κουταλιά της σούπας ντομάτα στον τρίφτη ή κονκασέ. Η συνταγή αυτή έχει μεγάλη ποσότητα και επιτρέπεται μόνο τις μέρες πρωτεΐνης - λαχανικών. Δεν έχει σχέση με τα ανεκτά η ντομάτα!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα γλυκιά μου!Είσαι η καθημερινή μου παρέα!Τα μπιφτέκια είναι τέλεια.Εκεί που δεν μπορούσαμε να φάμε τη βρώμη τώρα τη βάζουμε παντού και την καταναλώνουμε τόσο ευχάριστα!Χίλια καλά να έχεις μας βοηθάς πολύ!Εσύ πως πας?Έχασες τα τελευταία σου κιλά?
    Ευχαριστούμε για όλα!!!!!!
    Σόφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν! Έχασα άλλα 3 κιλά στην τρίτη φάση και τώρα προσέχω και κάνω λίγη γυμναστική για να τα διατηρήσω. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  4. καλησπερα σας μπηκα και νεγω προσφατα στην διαιτα dukan ειναι δυο εβδομαδες που εχω αρχισει αλλα εχω κολλησει και αγχωνομαι σε εσας εχει συμβει?
    γιατι μια συγγενεις μου που την εκανε μου ειπε οτι δεν κολλησε καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως, οι περισσότεροι κολλήσαμε μία ή περισσότερες φορές. Είναι σπάνιο να μην κολλήσει κάποιος. Πόσο καιρό έχεις να δεις διαφορά στη ζυγαριά σου;

      Διαγραφή
  5. Σας παρακαλω ηθελα να ρωτησω στην διαιτα τη εννοει οταν λεει "1η φάση" :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε τη δίαιτα, στο μενού επάνω δεξιά "τι είναι η δίαιτα Ντουκάν".

      Διαγραφή
    2. Αυτη η συνταγη για τα λαχανικα μπορουμε να τα φαμε και στην πρωτη φαση?τα μπιφτεκια τα εφιαξα σημερα ειναι φανταστικα μπραβο!!! Επισης δεν εχω καταλαβει και πολυ καλα την διαιτα τροω πολυ περιορισμενες τροφες και παντα κατι μου λειπει :(

      Διαγραφή
    3. Στην πρώτη φάση δεν τρώμε καθόλου λαχανικά, άρα ούτε τα συγκεκριμένα μπιφτέκια γιατί έχουν μεγάλη ποσότητα ντομάτας μέσα. Για να καταλάβεις τη δίαιτα πρέπει να τη διαβάσεις πολύ προσεκτικά. Εφόσον δεν ξέρεις οτι δεν τρώμε λαχανικά στην πρώτη φάση, κατά πάσα πιθανότητα την κάνεις λάθος, πρόσεχε μη χάνεις άδικα το χρόνο σου και ταλαιπωρείσαι!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Τις συνταγές στη Ντουκάν δεν τις υπολογίζουμε για άτομα, αλλά σε ημερήσιες ποσότητες κατ' άτομο. Η συγκεκριμένη περιέχει την ημερήσια ποσότητα πίτουρου βρώμης, άρα είναι για 1 άτομο και μπορεί να καταναλωθεί όλη η ποσότητα σε μια ημέρα.

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα κ θερμά συγχαρητήρια για τη βοήθεια που δίνετε μέσω των πολύτιμων συμβούλων σας.Έχω να κάνω 3 ερωτησουλες:Έχω αγοράσει φέτες κοτόπουλο(1%) αντί για γαλοπουλα μπορω να το τρωω αφοβα κ απεριόριστα ?
    Στα μπιφτέκια που έχω ήδη βάλει 1 ντομάτα(1 λαχανικό )επιτρέπεται να φάω κ σαλάτα με ντομάτα αγγούρι?
    Εάν κάνω φασολακια (χωρίς λαδι παντα) κ βάλω κ εκεί ντομάτα επιτρέπεται να φάω σαλάτα Ή είναι too much?
    Σας παρακαλώ απαντήστε μου..
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις ημέρες πρωτεΐνης - λαχανικών δεν υπάρχει περιορισμός στα λαχανικά που μπορούμε να καταναλώσουμε!

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!