Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Γρανίτα απο χυμό Bolero


Οι χυμοί Bolero είναι χυμοί που τους αγοράζεις σε φακελάκια σε μορφή σκόνης. Αδειάζεις το κάθε φακελάκι σε ένα μπουκάλι νερό 1,5 λίτρου, το ανακινείς να διαλυθεί και είναι έτοιμος ο χυμός. Τους αγοράζω από εδώ. Είναι νόστιμοι και ειδικά το καλοκαίρι που όλοι αναζητάμε τα φρούτα, βοηθάνε πολύ. Ο αγαπημένος μου είναι ο  χυμός καρπούζι, πραγματικά νομίζεις ότι θα βρεις κουκούτσια μέσα, τόσο πολύ μοιάζει η γεύση του με το κανονικό καρπούζι! 

Μπορούμε να τους πίνουμε και στη φάση της επίθεσης.

Η γρανίτα αυτή φτιάχνεται πανεύκολα. Απλά γεμίζουμε θήκες για παγάκια με έτοιμο χυμό και τις βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν. Στη συνέχεια βγάζουμε τα παγάκια, τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε. Τα αδειάζουμε σε ποτήρι και προσθέτουμε λίγο έτοιμο χυμό. Αυτό ήταν!

10 σχόλια:

  1. Καλησπερα,!

    Οι χυμοι bolero καταλωνονται αφοβα στην πρωτη φαση;(καθαρη πρωτεινη)
    Αν μπορουμε αφοβα,μπορουμε να πινουμε 1-1.5Λ την ημερα αφου δεν μπορουμε να φαμε φρουτα;
    Διαβαζω εδω ανα 100μλ εχει 0 λιπαρα,0.1 υδατανθρακες
    http://biodiet.gr/index.php?route=product/product&path=63&product_id=140

    Ευχαριστω!

    Α και κατι ακομη,το γαλα το regilait το χρησιμοποιουμε κανονικα στην πρωτη φαση τελικα;
    Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Ναι, πίνουμε άφοβα bolero και στην φάση της επίθεσης. Απλά μην το παρακάνεις λόγω των γλυκαντικών, όχι ότι απαγορεύεται. Το γάλα σε σκόνη κατά τη γνώμη μου σε μικρές ποσότητες, πχ 2-3 κουταλιές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην επίθεση γιατί τα λιπαρά του είναι ελάχιστα. Όχι παραπάνω όμως.

      Διαγραφή
  2. Γκρέιπφρουτ κάνει να πίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα,
    Διαβάζω ότι ο χυμός bolero έχει 1.82 θερμίδες ανά 100ml, το οποιο σημαίνει περίπου 27 στο 1,5lt. Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να πινουμε ποτά που να έχουν πάνω από μια θερμίδα. Ποια είναι η γνώμη σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους χυμούς bolero τους πίνει πολύς κόσμος που κάνει τη δίαιτα, χωρίς πρόβλημα. Κι εγώ τους έπινα.

      Διαγραφή
  4. Ποσα ml μπορω να πινω την ημερα χυμο bolero;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο περιορισμός αφορά μόνο την ποσότητα γλυκαντικών που περιέχει, οπότε θα σου έλεγα να μην ξεπερνάς πχ τα τρία ποτήρια την ημέρα. Εκτός κι αν τον αραιώνεις περισσότερο, οπότε μπορείς να πίνεις παραπάνω.

      Διαγραφή
  5. καλησπερα μια ερωτηση επειδη πιο πανω ειδα οτι δεν κανει να πινουμε χυμους.Υποθετω εννοειτε με συντηρητικα ωστοσο... δλδ εαν το γκρειπφρουτ το φρουτο τις μερες που επιτρεπεται απο τη διατροφη (ακολουθω ντουκαν 2) δεν μπορω να το πιω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι χυμοί απαγορεύονται λόγω σακχάρων, όχι συντηρητικών. Στην τρίτη φάση ή στη Ντουκάν 2 μπορείτε να πιείτε το χυμό από το ένα φρούτο που επιτρέπεται, πράγμα που σημαίνει ότι η ποσότητα θα είναι ελάχιστη, όποτε είναι προτιμότερο να φάτε το φρούτο.

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!