250 γραμμάρια σολομός
3-4 κολοκυθάκια ή 2 μεγάλα
1 κρεμμύδι
3 κουτ. σούπας κονκασέ
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
http://dukandiaita.blogspot.gr
Κόβουμε τα κολοκύθια σε φέτες του ενός εκατοστού και τα στρώνουμε σε ένα μικρό πυρέξ. Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και το βάζουμε πάνω από τα κολοκυθάκια. Από πάνω βάζουμε το σολομό, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και αλείφουμε το ψάρι με το κονκασέ. Βάζουμε στο φούρνο για μισή ώρα στους 180 βαθμούς. Αν τα κολοκύθια χρειάζονται κι άλλο ψήσιμο, αφαιρούμε το σολομό από το ταψί και τα αφήνουμε λίγο ακόμα.
3-4 κολοκυθάκια ή 2 μεγάλα
1 κρεμμύδι
3 κουτ. σούπας κονκασέ
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
http://dukandiaita.blogspot.gr
Κόβουμε τα κολοκύθια σε φέτες του ενός εκατοστού και τα στρώνουμε σε ένα μικρό πυρέξ. Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και το βάζουμε πάνω από τα κολοκυθάκια. Από πάνω βάζουμε το σολομό, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και αλείφουμε το ψάρι με το κονκασέ. Βάζουμε στο φούρνο για μισή ώρα στους 180 βαθμούς. Αν τα κολοκύθια χρειάζονται κι άλλο ψήσιμο, αφαιρούμε το σολομό από το ταψί και τα αφήνουμε λίγο ακόμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!