Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Μαρμελάδα κολοκύθα




Η συνταγή είναι από το mydukandiet.com

8 σχόλια:

  1. To καροτο στη φαση πλευσης επιτρεπεται? Κ κατι ακομα: τί γευση ζελε βαζεις?

    Μπραβο σου για το blog σου, ειναι καταπληκτικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, επιτρέπεται σε μικρές ποσότητες. Αν το φοβάσαι βάλε λιγότερο. Έβαλα ζελέ ανανά μόνο και μόνο για να μη μπερδέψω τα χρώματα. Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  2. Εχω τζιντζερ σε σκονη απο το ραφι των μπαχαρικων, κανει, ετσι; Η δουλεια που εχεις κανει με αυτο το μπλογκ ειναι εξαιρετικη, ευγε! Ειμαι τοσο ευχαριστημενη που θελω να σε αγκαλιασω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω να έχει διαφορά, βάλτο. Επίσης βάλε 1 σακουλάκι ζελέ, όχι 1,5, την ξαναέφτιαξα έτσι και νομίζω είναι καλύτερη. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :D

      Διαγραφή
  3. ευχαριστω για τις ευχαριστες στιγμες που περνω πανω στη ζυγαρια μου.θελω να ρωτησω στη μαρμελαδα αν βαλουμε στεβια ποση ποσοτητα;γιατι μου ειπαν πως η αναλογια με τη ζαχαρη ειναι 1προς5μηπως με τις 10 κουταλιες βγ
    ει πολυ γλυκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως είναι πολύ γλυκιά, αλλά επειδή η κάθε στέβια διαφέρει, θα σου πρότεινα να βάλεις λίγη στην αρχή και σιγά σιγά να δοκιμάζεις και να προσθέτεις.

      Διαγραφή
  4. Έλενα μπορούμε να βάλουμε και φύλλα ζελατίνης για να μην αλλάξει καθόλου η γεύση της κολυκύθας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!