Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Μίλκο πανακότα


Η φίλη μου η Δήμητρα είχε αυτή τη φοβερή ιδέα, να κάνει το μίλκο πανακότα! Σας έχω ήδη πει εδώ ότι θεωρώ το milko free κατάλληλο ακόμα και για τη φάση της επίθεσης, οπότε θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να βοηθήσει τους φίλους που θέλουν να φάνε κάτι σοκολατένιο που δεν θα τους φορτώσει με ανεκτές τροφές.

32 σχόλια:

  1. Πιο μιλκο το μωβ που είναι χωρίς ζάχαρη; ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΦΥΛΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν έχω συσκευασία να κοιτάξω, αλλά νομίζω πως είναι τα μικρά φύλλα αυτά που χρησιμοποιώ. Συγκεκριμένα είναι αυτής της εταιρίας:

      http://images.killdeal.gr/uploads/brands/14225/14225_offer_alternative.jpg

      Μόλις ξαναπάρω θα προσθέσω την πληροφορία στη συνταγή, σε ευχαριστώ για την επισήμανση!

      Διαγραφή
  3. Το milko ειναι 0%.Γιατι το υπολογιζουμε στο 1λιτρο γαλακτοκομικων; Δεν θα επρεπε να ειναι απαιριοριστο οπως τα γαλατα και τα γιαουρτια 0%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξα μια παλιότερη ερώτηση στο coaching και επέτρεπαν την κατανάλωση σοκολατούχου γάλακτος με την ίδια διατροφική αξία που έχει το milko free, όμως έλεγαν να τηρείται το όρο του 1 λίτρου τη μέρα.

      Διαγραφή
    2. θα ηθελα να ρωτησω το milko free δεν απαγορευεται???

      Διαγραφή
    3. Μέσα στην ανάρτηση λέω την άποψή μου και παραπέμπω σε σχετικό άρθρο που έχω γράψει.

      Διαγραφή
  4. Εισαι κατατοπιστικη και μου δινεις δυναμη να συνεχιζω!Καλη δυναμη σε ολες μας.Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την έφτιαξα και περιμενω με αγωνία να πηξει για να την τσακισω. Να είσαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα ...πολυ ομορφες και κατατοπιστικες συνταγες!απλα ηθελα να ρωτησω αν σιγουρα μπορουμε να χρησιμοποιουμε το milko free.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να το γράφω προφανώς θεωρώ οτι μπορούμε :D Και από το coaching που τους έστειλα το πινακάκι με τα στοιχεία μου είπαν ότι είναι οκ αλλά πρέπει να προσέχουμε να μην καταναλώνουμε πολλά γλυκαντικά.

      Διαγραφή
  7. Ξεκίνησα σήμερα διαβάζω το site κ έχω ενθουσιαστεί εντάξει θα τ. Φτιάξω σήμερα το γλυκό!! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειλικρινά πεντανόστιμο κ σοκολάτένιο! Ελπίζω να συνεχίσω να χάνω κιλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απίστευτη γεύση!! Μια κανονικότατη σοκολατένια κρέμα! Ευχαριστούμε πολύ!
    Αν και είμαι λίγο μπερδεμένη με το κακάο που περιέχει... Εφόσον διάβασα πως επιτρέπεται το συγκεκριμένο προϊόν από την πρώτη κιόλας φάση,άρα δεν το λαμβάνουμε υπόψη σαν ανεκτό το κακάο που περιέχει, στη φάση πλεύσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τη στιγμή που το προϊόν έχει 0% λιπαρά, το κακάο που περιέχει είναι και αυτό άπαχο άρα δεν το μετράμε στα ανεκτά, όπως δε μετράμε στα ανεκτά το κακάο 1% του Ντουκάν.

      Διαγραφή
  10. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά. Θέλω να σε ρωτήσω για το συγκεκριμένο γλυκό, επειδή έχω ακούσει διαφορά για το Milko, μπορώ να χρησιμοποιήσω γάλα με κακάο στις ανεκτές ποσότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και μπορείς, αλλά για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις κακάο και να κάνεις το ίδιο γλυκό με ανεκτά μέσα όταν το μιλκο είναι 0%; Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει προκειμένου να διαφωνήσει, όμως από το επίσημο site του Ντουκάν είπαν οτι το milko επιτρέπεται.

      Διαγραφή
  11. Καλησπερα'
    Είμαι στη φάση κρουαζιέρα.
    Πάω πολύ καλά.
    Αλλά μου λείπουν πολύ τα φρούτα.
    Υπάρχει κάποια λύση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ προσπαθούσα να τα αντικαταστήσω τρώγοντας λίγο αγγουράκι το απόγευμα, καθώς και με το γλυκό κουταλιού κολοκύθα, που μοιάζει λίγο με κομπόστα φρούτου. Βάλτο στην αναζήτηση εδώ δεξιά να το βρεις.

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά! Να ρωτήσω αν τα sweet n balance γλυκα επιτρέπονται; Ή αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να επιτρέπεται σχεδόν έτοιμο; Δεν τα καταφέρνω με τις συνταγές... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όχι, μόνο το ζελέ. Τα υπόλοιπα έχουν πολλούς υδατάνθρακες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις τα προϊόντα Ντουκάν. Θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία. Αν θέλεις μπορείς να τα παραγγείλεις από το drmattapharmacy. Πάτα στην εικόνα που υπάρχει στο επάνω μέρος του μπλογκ. Μπορείς με αυτά να δημιουργήσεις συνταγές. Για παράδειγμα με τα έτοιμα μπισκότα να κάνεις το τσιζκέικ που έχω ανεβάσει εδώ.

      Διαγραφή
  13. Γειά σας!
    Επίσης μπορούμε να το βάλουμε όπως είναι στις θηκες γρανίτας και να το παγώσουμε στη κατάψυξη!
    Οτι πρέπει για τις ζέστες και χωρις κανενα κόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. YΠΕΡΟΧΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπερα!Κανω την διαιτα 3 μερες κ εχασα 2 κιλα! Εχω μια απορια ομως! Αν μια μερα φαω κανονικα μετα πρεπει να ξανακανω την φαση της επιθεσης? Κ αν οχι, αν την κανω ετσι κ αλλιως μηπως χασω πιο πολλα κ πιο γρηγορα? Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν φας κανονικά μια μέρα την επόμενη πρέπει να κάνεις λευκή μέρα, δες στα περιεχόμενα το λινκ για να διαβάσεις τι είναι. Αν όμως κάνεις συχνά παρασπονδίες η δίαιτα δε θα είναι το ίδιο αποτελεσματική. Δεν πρέπει να κάνεις παραπάνω επίθεση από όσο λέει ο Ντουκάν. Οι μέρες καθαρής πρωτεΐνης και οι μέρες πρωτεΐνης - λαχανικών πρέπει να είναι μοιρασμένες. Θες να αδυνατίσεις όχι να κάνεις κακό στο σώμα σου που χρειάζεται τα λαχανικά για να λειτουργήσει σωστά.

      Διαγραφή
  16. Καλησπερα τα φυλλα ζελατινης δν εχουν ζαχαρη!ετσι δν ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!