Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ντουκάν κωκ


Άλλη μια γευστική συνταγή Ντουκάν, που σε κάνει να ξεχνάς ότι κάνεις δίαιτα!



10 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αγαπητό blog, τι υπέροχη συνταγή είναι αυτή?Μπράβο και πάλι μπράβο!!Έφτιαξα παραπάνω κρέμα και θα το βάλω μαζί με το ζελέ για ένα ωραιότατο δροσερό γλυκό ψυγείου. Είμαι χαρούμενη κλείνω μήνα αύριο και είμαι στα -8,50 κιλά!!Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και εσύ να συνεχίζεις να μας δίνεις ωραίες συνταγές,Μιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε και συγχαρητήρια για την απώλεια των κιλών!

      Διαγραφή
  2. Εγώ χρησιμοποίησα σκόνη ασπραδιου και ειναι λίγο στυφα στο στόμα. Για δυο ασπράδι πόσες κουταλιές σκόνη κ με πόσες κουταλιές νερό πρέπει να τα φτιάξω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου ασπράδι σε σκόνη και δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δυστυχώς.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα σας. Συγχαρητήρια για την υπεροχή ιστοσελίδα. Ακόλουθο τη δίαιτα εδώ και περιπου δύο μήνες. Έχω ήδη χάσει 7 κιλά χωρίς καθόλου πείνα. Είναι στη δεύτερη φάση. Ήθελα ωστόσο να ρωτησω εάν μπορω να την σταματήσω και να αρχίσω την θερμιδικη δίαιτα. Νομίζετε ότι θα με πάει πολύ πίσω;Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρέπει να κάνεις την τρίτη φάση όσες μέρες αναλογούν στα κιλά που έχασες, γιατί αν με τη θερμιδική δίαιτα τρως υδατάνθρακες ξαφνικά δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο οργανισμός σου και ίσως πάρεις κάποια κιλά πίσω.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα σας! Συγχαρητήρια και από εμένα για την σπουδαία δουλειά που κάνετε μέσω του blog σας. Παρόλο που έχω διαβάσει αρκετές φορές την δίαιτα χρειάζομαι κάποια διευκρίνηση και συγνώμη αν έχετε απαντήσει ξανά στο εξής: 1. Στην φάση της πλεύσης την ημέρα πρωτείνης-λαχανικών μπορώ να καταναλώνω και τα 2 ανεκτά (π.χ. σύνολο 60γρ. τυριού έως 7%); 2. Αναψυκτικά coca cola zero μπορώ έως 3 κουτάκια την ημέρα των 375ml ή εννοείται 3 ποτήρια την ημέρα; Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη δεύτερη φάση μπορούμε να καταναλώνουμε 2 ανεκτά κάθε μέρα. Ναι μπορείς να καταναλώσεις 60 γραμμάρια τυρί μέχρι 7% λιπαρά και να το μετρήσεις σαν 2 ανεκτά. Αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη μπορείς να καταναλώσεις 3 ποτήρια την ημέρα, είναι λιγότερο από 3 κουτάκια. Το όριο αυτό θέλει προσοχή αν καταναλώνεις κι άλλα γλυκαντικά μέσα στην ημέρα. Αν όχι, δεν πειράζει να πιεις 3 κουτάκια.

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!