Δοκιμάστε το προφιτερόλ μου και δε θα χάσετε! Η φίλη μου που κάνει Ντουκάν από τότε που το δοκίμασε μου φωνάζει κάθε μέρα να ανεβάσω τη συνταγή , γιατί ξετρελάθηκε! Άρεσε πολύ ακόμα και άτομα που δεν κάνουν Ντουκάν. Μπορεί να φανεί σαν να παινεύω το σπίτι μου, αλλά νομίζω ότι είναι το πιο ωραίο γλυκό που έχω φάει ως τώρα.
Το πρώτο πλήρες ελληνικό μπλογκ για τη δίαιτα Ντουκάν. Πληροφορίες, συνταγές φαγητών, συνταγές γλυκών, μενού, όλες οι απορίες για τη δίαιτα Dukan θα σας λυθούν εδώ! Οι συνταγές του μπλογκ είναι συμβατές με κάθε δίαιτα χαμηλών λιπαρών και υδατανθράκων καθώς και για διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη.
Περιεχόμενα
- Αρχική σελίδα
- Η δική μου ιστορία
- Τι είναι η δίαιτα Dukan
- Προετοιμασία
- Ενδεικτικό μενού
- Το τεστ του Ντουκάν
- Συμβατά προϊόντα
- Ανεκτά και επιτρεπόμενα τρόφιμα (παλιά λίστα)
- Λευκή μέρα - Σιδερένια γροθιά
- Συχνές ερωτήσεις
- Δίαιτα Ντουκάν 2
- Ντουκάν και νηστεία
- Γλυκά φάσης επίθεσης (α)
- Συνταγές φάσης επίθεσης (α)
- Γλυκά φάσης πλεύσης (β)
- Συνταγές πρωτεΐνη λαχανικά
- Συνταγές μόνο πρωτεΐνη
- Συμβουλές και άλλα
- Πριν και μετά
- Official site
- Online coaching chat
Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015
11 σχόλια:
Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Φανταστική συνταγή :) Θα ήθελα να ρωτήσω,η μαγιά είναι σκόνη ή νωπή ? Ευχαριστώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι σκόνη :)
ΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ :)
Διαγραφήπριν δοκιμάσω να το φτιάξω, θα ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο βάζουμε τη μαγιά. Αν κατάλαβα καλά, δεν αφήνουμε τη "ζύμη" να φουσκώσει....ή φουσκώνουν τα "σου" καθώς ψήνονται ? Επίσης ανακατεύουμε καλά το μίγμα ή πρέπει να προσέχουμε μη ξεφουσκώσει η μαρέγγα ? Γενικά πως συμπεριφέρεται το μίγμα ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχω παρατηρήσει ότι με τη μαγιά φουσκώνουν λίγο ακόμα και μερικές φορές κάνουν κι ένα κενό στη μέση. Δεν ξέρω γιατί δεν συμβαίνει πάντα, δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις, δυστυχώς. Ίσως φταίει η μάρκα της μαγιάς ή αν ήταν ανοιχτό το σακουλάκι. Όσο για το ανακάτεμα, εγώ συνεχίζω να χτυπάω με το μίξερ αλλά στην πιο χαμηλή ταχύτητα, με αργές κινήσεις.
ΔιαγραφήΚαλησπέρα! Οταν λες γάλα σκόνη τι εννοείς; Το regilait ή κάποιο τελείως σκόνη; Το ειχα κανει και δεν μου πέτυχαν τα σου. Βγήκε ελάχιστη ζύμη και πολύ λίγα σου με αποτέλεσμα να κανω και δεύτερη δόση επιτόπου. Πιστεύω οτι φταιει το γάλα σκόνη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε regilait τα κάνω και βγαίνουν μια χαρά. Κρίμα που δε σου πέτυχαν, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
ΔιαγραφήΚαι εγω δοκιμασα να τη κανω τη συνταγη.δυστυχως δεν βγηκε το αποτελεσμα που περιμενα.μολις εβαλα το γαλα σε σκονη απο εκει που το μειγμα ηταν αφροτο σα μαρεγγα εκατσε τελειως και εγινε ζυμη σα λασπη.παρ ολα αυτα δοκιμασα να τα βαλω στο φουρνο κ βγηκαν σα μαλακα μπισκοτα δε φουσκωσαν καθολου.δε μπορω να καταλαβω που ειναι το λαθος.μηπως το γαλα σε σκονη αφου το βαλουμε στη "μαρεγγα" πρεπει να το ανακατεψουμε απαλα με το κουταλι?διαφορετικα με το μιξερ γινεται ζυμη και μαλιστα πολυ λιγη ποσοτητα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε τη σπάτουλα ανακατεύουμε το γάλα σκόνη με τη μαρέγκα, δεν το χτυπάμε με το μίξερ. Δεν ξέρω γιατί δεν σου πετυχαίνουν, έχω κάνει τη συνταγή πολλές φορές ακριβώς με τη διαδικασία που περιγράφω και βγαίνουν όπως τα βλέπεις.
Διαγραφήκαλησπέρα! ήθελα να ρωτήσω το γάλα πρέπει να είναι απαραιτήτως νουνού ή οποιοδήποτε γάλα κάνει?
ΑπάντησηΔιαγραφήΟποιοδήποτε εβαπορέ light (4% λιπαρά).
Διαγραφή