Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Φρουτένιο ψευτο-τσιζκέικ


Σκέφτηκα να φτιάξω ένα γλυκό για τους φίλους που βρίσκονται στη φάση της επίθεσης. Αν δεν έχετε bolero μπορείτε να βάλετε στο γιαούρτι λίγο ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού. Πληροφορίες για τους χυμούς bolero σε σκόνη μπορείτε να δείτε στη λίστα με τα συμβατά προϊόντα.

Αν δεν έχετε bolero μπορείτε να παραλείψετε και τα φύλλα ζελατίνης και αντί γι' αυτά να προσθέσετε στο γιαούρτι 3 κουταλιές του γλυκού ζελέ χωρίς ζάχαρη, διαλυμένο σε λίγο ζεστό νερό.

Μπορείτε να το σερβίρετε και με 1 κουταλιά της σούπας μαρμελάδα τομάτα, ακόμα και στην επίθεση ή στις ημέρες καθαρής πρωτεΐνης. Σε αυτή την ποσότητα επιτρέπεται. 


6 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΓΡΟΘΙΑΣ"!ΔΕΝ ΕΙΧΑ BOLERO ΚΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΚΑΟ 1%.ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΕΤΣΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη σιδερένια γροθιά θα απέφευγα το κακάο, ακόμα και το 1%. Αν έβαλες λίγο δεν πειράζει.

      Διαγραφή
  2. Jasas to pitouro.to gele xoris zaxari. To gala se skoni epitreponde sti 1 fasi? Ti einai n skoni bolero?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι χυμοί σε σκόνη, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα λινκ που δίνω μέσα στο ποστ. Στην πρώτη φάση καλό είναι να μη χρησιμοποιούμε πολύ γάλα σε σκόνη, 1-2 κουταλιές την ημέρα. Το ζελέ χωρίς ζάχαρη επιτρέπεται, 300 γραμμάρια την ημέρα.

      Διαγραφή
  3. Το μπολερό πως γίνεται να επιτρέπεται εφόσον έχει γλυκαντικές ουσίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!