Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Μοσχάρι κοκκινιστό



11 σχόλια:

  1. καλησπέρα! το blog σου είναι πολύ ενδιαφέρον! εγώ έφτιαξα με παρόμοια υλικά συν κρεμμύδι και σκόρδο κιμά κοκκινιστό και το συνόδευσα με ψητά λαχανικά, πιπεριες, κολοκυθια και μελιτζάνες και ήταν καταπληκτικό! θα το δοκιμάσω και το δικό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως τα 12 κουταλακια ζαχαρινη που αναφερεις Ελενα, ειναι τυπογραφικο λαθος; Μου φαινονται λιγο υπερβολικα! Και κατι ακομα, αν αυτο το υπεροχο μοσχαρι το συνοδευδουμε με μπαμιες η φασολακια , γινει ακομα πιο ωραιο; Αν φυσικα επιτρεπεται κ σε ημερα πλευσης παντα ! Ειμαι νεα στη συγκεκριμενη διαιτα , και μου φαινεται πολυ παραξενο πως σε σχεση με αλλες πρωτεινικες διαιτες , στη ντουκαν εχουμε τοσες πολλες επιλογες , κυριως στα λαχανικα! Συγχαρητηρια για το μπλοκ σου!! Σε διαβαζω καθημερινα κ παιρνω δυναμη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Εννοώ 1/2 κουταλάκι του γλυκού, όχι 12, το διορθώνω αμέσως! Φυσικά μπορείς να προσθέσεις τα λαχανικά της αρεσκείας σου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τη διόρθωση!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Όχι, δεν μπορούμε να καταναλώσουμε λαχανικά στη φάση της επίθεσης. Διάβασε καλά τη δίαιτα στο μενού επάνω δεξιά "τι είναι η δίαιτα Ντουκάν".

      Διαγραφή
    2. Αν αφαιρεσουμε την πιπερια γινεται να το φαμε σε φαση επιθεσης?

      Διαγραφή
    3. Όχι, περιέχει 400 γραμμάρια τομάτα το κοκκινιστό, η οποία είναι επίσης λαχανικό.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές και τις συνταγές σου! Μας βοηθάς πολύ!
    Ήθελα να ρωτήσω, χρησιμοποιούμε κάποια συγκεκριμένη μάρκα τομάτας ή κάνουν όλες; Αν δεν είναι κονκασέ και βάλουμε χυμό τομάτας (έτοιμο) μπορούμε ή πρέπει να αναζητήσουμε κάποια συγκεκριμένη μάρκα λόγω συστατικών; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιαδήποτε μάρκα κάνει, αρκεί να μην έχει ζάχαρη. Οι περισσότερες γνωστές εταιρίες που είχα ελέγξει δεν έβαζαν ζάχαρη. Με το χυμό τομάτας δεν ξέρω αν θα βγει το ίδιο νόστιμο το φαγητό αλλά αν το έχεις δοκιμάσει και σου αρέσει, βεβαίως μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.

      Διαγραφή
  5. Αντι για χυμο ή πελτε ντοματας σε μερες πβ στο φαι μπορω να χρησιμοποιησω φρεσκια ντοματα (στο ρεντε)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!